L’hivern: gorro, bufanda i guants

L’hivern ja és aquí, i amb ell, com cada any també ha arribat el fred. I quina és la vestimenta especial que utilitzem a l’hivern i guardem a l’armari quan aquest ja ha passat? Doncs avui a classe, entre tots hem destacat 3 peces fonamentals: gorro, bufanda i guants.

Així doncs al llarg de les tres sessions que venen, centrarem les activitats en aquesta temàtica.

Fem un gorro!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Aquí teniu les imatges del taller que hem fet avui. I com l’hem fet? Primer hem parlat dels colors i cadascú ha escollit el color que per a ell representava l’hivern. Les raons han estat varies: el lila del fred, el blau de la neu, el groc dels arbres, el vermell del paraigua,… i sobretot perquè és el color que ells han relacionat a partir de les seves sensacions. Després i quan la pintura ja estava seca, hem enganxat cotonets per acabar de donar realisme als nostres gorros. Què us semblen?

Fem una bufanda!

Seguint la temàtica proposada avui hem fet la nostra bufanda seguint una tècnica diferent: hem utilitzat ceres per pintar la cartolina i paper crepe per fer els elements decoratius. A més a més hem après i hem utilitzat molt la frase “Em passes els colors, si us plau?” I ens ha funcionat molt bé, ja que així tothom ha tingut a l’abast els colors que necessitava per decorar la bufanda al seu gust. Us deixem algunes fotografies de la sessió a continuació!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Fem uns guants!

I per últim, per finalitzar amb la vestimenta de l’hivern, avui hem decorat els nostres guants amb diferents tipus d’adhesius. Hem posat en comú sobre quines tipologies disposàvem: monstres, cares, marietes, dofins, mitjans de transport i pirates; i tot seguit, hem anat compartint-les seguint els interessos de cada infant.

De fet, hem estat tan ocupats/ades amb la seva elecció i enganxant-los per tot arreu que ens hem oblidat de fer-nos fotos durant el seu procés; tot i això, sí que tenim una imatge del nostre increïble resultat final. Aquí us la deixem:

WhatsApp Image 2019-02-10 at 18.51.03

Anuncis